Friday, August 15, 2008

ASSALAMUALAIKUM

Hai guys..Terima Kasih Fatin ucapkan kat semua peminat yg tak jemu2 menyokong Fatin dalam arena seni..tak lupa jugak kepada ahli FFC yang masih lagi menyokong fatin..
buat masa ni hanya beberapa keping je gambar yg sempat fatin upload untuk tatapan peminat tersayang..insyaallah kalau fatin free fatin akan masukkan lagi gambar terbaru k..
harap peminat2 fatin semua bersabar..sekarang fatin memang busy yang teramat sangat..
Fatin sibuk ikuti ROAD TOUR GEMPAK DESA ASTRO dan ROUD TOUR GEMPAK DESA RAMADHAN..Insyaallah lagu SINGLE fatin akan berada kat pasaran lepas raya nanti..
so,jangan lupa dapatkan ye..sesiapa yang terjumpa fatin kat mana2,janganlah segan2 tegur fatin ye..insyaallah fatin akan layan semua peminat fatin sebaik yg mungkin..
oklah sampai sini je,lastly,TERUSKAN MENYOKONG FATIN K..
So,harap u all enjoy dgn gambar2 terbaru fatin kat bawah tu k..LURVE U ALL!!!
MMMMMMUUUUUAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!!!


-FATIN AF5-

1 comment:

hudd said...

fatinnnzzz ader stylO..
mizz ya!