Thursday, May 31, 2007

Blog untuk fatin

Setelah lama menunggu,tertunggu-tunggu dan tercari-cari website untuk Fatin, tak muncul-muncul, maka timbullah inisiatif untuk wujudkan blog khas untuk peminat-peminat Fatin AF5. Blog ini ditujukan khas untuk Fatin, bintang Akademi Fantasia ke-5. Blog ini dibuat oleh peminat Fatin, dan akan dimuatkan dengan maklumat-maklumat yang diperolehi tentang aktiviti-aktiviti fatin. Diharap peminat-peminat fatin dapat berkumpul dan bertukar-tukar fikiran disini. Disamping memberi idea-idea untuk blog ini agar lebih terisi dan menarik ramai peminat-peminat untuk berkumpul disini.

5 comments:

zack said...

Thank for the new Fatin's blog.

aNNe said...

Welcome Zack..., hopefully ramai yang buleh share info tentang Fatin

suduemas said...

Hai anne..

Terima kasih kerna telah bersusah payah menyiapkan blog Fatin.

Bagus juga ada blog nih sbb kita boleh tau perkembangan dan aktiviti fatin masa nih sambil lihat2 gambar Fatin.

Board forum af astro pun nampaknya dah mcm nak tutup. Tak boleh nak post lagi.

Thanks Anne :)...

aNNe said...

Welcome suduemas..., harap2 peminat2 fatin dapat lepak kat sini dan kongsi segala maklumat tentang fatin...

ada yang pernah mention nak buat fatinfc kat bod rasmi dulu, tapi senyap jer pulak...kalau ada apa2 info buleh lar hebahkan kat sini

Anonymous said...

Mas

Anne:

T'Q for your full effort. Semoga dng. sokongan kita fatin can success.