Monday, July 2, 2007

Fatin at 1st FFC Gathering part 2

Lagi gmbar-gambar Fatin semasa 1st gathering. Ada style lah!


9 comments:

Anonymous said...

ermm..nape ye sy tkot tgk mate fatin tu..?
knp ye..
sape tahu..?

Anonymous said...

aiyakk fatin..
napa kaler rambut
rambut itam cam dalam af dulu dah lawa
TAK SUKA TAK SUKA!
tolong bitau fatin hitamkan rambut balik!

Dinz Miss Fatin said...

anonymous.. hye.

Btw awak tanya kenapa awak takut tgk mata fatin? sebab renungan mata fatin sangat tajam. hehe




A'ah.. kenapa fatin colour rambut. kn dah elok rambut colour itam lagi cantik.

Anonymous said...

mas,

kau peminat fatin ke?

dapat gaji ke buat blog utk dia ni?

mas said...

ye saya peminat fatin dan peminat kpd. semua pelajar2 AF yg. berbakat.

Setiap pelajar ada web/blog mereka tersendiri. Setiap pembuat web/blog utk. pelajar yg. mereka minat xpun berbayar.

You nak tlg. bayar ke?. Maaf klu menyinggung.

babyfika said...

siot jerkk...pape pun LUV FATIN 4 EVA...!!!!! BLUEKK..!!! (XSKE G MEN JEJAUH!!!)

Zack said...

Hai Fatin.

Caaaaayyaaaaaaaang Fatin.

Muahhhh...muahhhhh... cup..cup..cup.. : )

Hheehheehe.... jangan jeles..

Jejaka Misteri said...

Kepada Fatin :

Aku selalu merinduimu
Aku rindu akan suaramu
Aku rindu akan wajahmu
Aku rindu akan senyumanmu
Aku rindu akan lirikan matamu

Aku rindu pada dirimu Fatin.

mas said...

No matter what;

To Fatin:-

Ini adalah asam garam kehidupan seni. Ada org. suka ada org. xsuka. Teruskan perjuangan. Byk menimba ilmu dlm. bidang seni nih. Keikhlasan tu paling penting.

To sapa2 yg. rasa dia lebih berbakat atau lawa sgt tu xyah kutuk2 org. lain, klu you ckp macam tu itu bermakna you pun minah perasan,syok sendiri, gila glamer gak. Klu dah rasa lebih berbakat program realiti byk skrg. nih, cuba lah kot2 dgn. cantik dan bakat you tu tengok kot2 org. minat ke X.