Friday, June 15, 2007

Mari chat bersama Fatin - hari ini jam 8 mlm

Untuk anda yang ingin chat bersama Fatin, jangan lepaskan peluang untuk chat bersama Fatin malam ini di blog ini. Fatin telah bersetuju untuk meluangkan masa utk berchatting dengan peminatnya pada malam ini.
Fatin akan mula berchatting lebih kurang pukul 8 malam nanti.


PERHATIAN
shoutbox di blog ini, hanya boleh menerima 60 mesej sejam. Sekiranya melebihi kuota, shoutbox akan hang. Anda hanya perlu menunggu beberapa minit sehingga ke jam seterusnya, dan refresh browser. Shoutbox akan kembali berfungsi seperti biasa pada jam seterusnya. Maaf di atas kesulitan ini. Sekiranya Fatin FC sudah dilancarkan, mungkin kita akan upgrade servis shoutbox tersebut. In the mean time, go easy guys...:-)


Note 17/6:
Terima kasih diatas kesabaran anda melayan kerenah chatbox semasa chatting bersama Fatin semalam:)

8 comments:

Mas said...

Hai Fatin

Isehman, k.mas baru masuk dah hang. Tunggu nih utk. jam berikutnya. Fatin lik jb. rindu keluarga le tu. Krim salam pd. family fatin. FC kita hampir success le.

mas said...

Fatin;

Leh tak mintak ex-boss & k.angkat fatin join ffc. Ajak fan2 fatin masa kat danga bay join ffc sekali mesti gempaq punya.

Nina said...

Hai Kak Fatin;

Saya nina. Saya minat kat k.fatin. Nanti saya join ffc ye.
K. Fatin sihat?

mas said...

Anne;

Kita kena cari jln lah supaya chat tak hang bila chat ngan fatin.

Apa yg. leh dilakukan.

Anonymous said...

Huhuhu..Wei..Mcmana nak cet ama fatin ye? Cet mcm post a comment ke?

Tini said...

kuikui... mana id nya?

mas said...

Anne;

Tini info. sal i.d. Advice mas skit anne.

mas said...

Anne;

Tini info. sal i.d. Advice mas skit anne.