Wednesday, June 13, 2007

T-Shirt Fatin Fan Club

Berita baik untuk peminat-peminat Fatin. Design untuk t-shirt Fatin FC sudah pun siap, Fatin pun dah approve. So saya paparkan dulu design t-shirt ini, beserta ukuran saiz. Sesiapa nak dapatkan t-shirt ini, kena order dulu. Saya akan membuka tempahan sehingga 27 Jun 2007. Saya akan hantar tempahan ke kedai pada 28 Jun 2007 untuk dicetak. T-shirt akan siap dicetak dalam masa 3 minggu. Anda akan mendapat tshirt anda pada lewat Julai atau awal Ogos. Meh beli t-shirt Fatin FC meh!



Pandangan tshirt dari hadapan



Grafik hadapan t-shirt


Pandangan tshirt dari belakang


Grafik belakang tshirt



Size available :
- Ukur dari bawah ketiak kiri ke bawah ketiak kanan. Ukur lebar sahaja dan satu side saja.

S - 17"
M - 19"
L - 21"
XL - 23"

XXL - 25"




Harga t-shirt : RM 30.00 sehelai
Kos Penghantaran :
- Semenanjung Malaysia: RM 10.00
- Sabah/Sarawak : RM 15.00
- Brunei : RM 25.00

Bayaran yang perlu dibuat : harga t-shirt + kos penghantaran




Bayaran boleh dibuat di antara CIMB atau Maybank dan mestilah dilakukan keatas nama:

Sila emailkan butiran tempahan kepada saya mengikut format dibawah sebaik saja anda membuat pembayaran.Sila emelkan juga bukti pembayaran anda dalam bentuk .JPG melalui emel fatinfc@yahoo.com
Jika saya tidak terima bukti, saya anggap tiada bayaran yang dibuat.


Untuk Membuat Tempahan, Sila Ikut Format Berikut:



Nama :
Size :
Kuantiti :
Bayaran Melalui Bank:
Berjumlah :
Tarikh :
Masa :
Alamat penghantaran:





Jom tempah t-shirt anda cepat! Teruskang sokongan anda terhadap Fatin.


9 comments:

Anonymous said...

Hai Anne;

Pada pendapat Mas o.k. For time being kita pakai dulu. Next bila kita dah jumpa kat gathering nanti, kita highlight balik leh x.

Anonymous said...

Anne;
tunggu tau, tengah cari tali tape nak buat ukuran. Mesti support fatin....Ada style lah...

anne said...

orait, no problem. Meh order yang ni dulu...sila2 ukur dulu. Ada tambahan untuk saiz XXL, nanti anne update

Anonymous said...

Anne;

Yeah, mesti sokong punya. Make sure semua fc dlm. listing anne mmg. beli.

Aaaa;;;;;Ada Style lah.....

Eekin said...

Ehem2..Adoi..Kat brunei mcmana nk beli? Eekin nie tau byr cash je..Kalo kai BANK lagi pulak tak pandai ..Maklumlah maseh bwah umo:p ..Tapi eekin nk beli juga..Sob..Sob..Sob:'(

Anonymous said...

Ekin;
Nanti k.mas discuss ngan k.anne camne nak hantar kat ekin.
Kami cuba ye.

anne said...

Eekin, atau pada sesiapa yang nak beli tapi nak bayar cash, emel kat k.anne kat fatinfc@yahoo.com, nanti akak beritahu caranya.

Eekin said...

Ok tq kak mas n kak anne..Tq tq tq

Anonymous said...

sume ffc mesti beli ke..
klu nk byr cash boleh ke..?