Wednesday, June 6, 2007

Pesanan Fatin utk peminat


Berita baik buat peminat2 Fatin, Fatin sudah pun dihubungi melalu e-mel mengenai blog ini. Beliau sangat gembira dan sedia memberi kerjasama utk memberi update tentang aktiviti2 beliau supaya peminat2 dia dapat mengetahui perkembangan Fatin. So stay tune, Insya-Allah, bila Fatin update saya, saya akan update di blog ini. Fatin juga sempat memberikan sepatah dua kata kepada peminat2 yang menyokongnya selama ini.

Saya berkesempatan juga berbincang dengan Fatin tentang penubuhan Fatin FC. Fatin berharap melalui Fan Club ini beliau dapat menyediakan platform untuk peminat-peminatnya berkumpul, bertukar maklumat dan bertemu muka. Insya-Allah Fatin FC akan ditubuhkan tidak lama lagi. Jadi sebagai permulaan, saya akan mengumpul maklumat dulu, jadi, kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi ahli Fatin FC, sila email kepada saya, aNNe di fatinfc@yahoo.com , sertakan butiran diri seperti dibawah:


Nama Penuh :

Nama Panggilan :

Tarikh Lahir :

Alamat :

No Telefon :

E-mel :

Pada sesiapa yang ingin jadi org kuat Fatin FC, sangat dialukan.
Mari ramai2 kita join Fatin FC, Ada Style Lah!!

4 comments:

Anonymous said...

aNNe;
TQ sbb notice we all regarding fc fatin. Hope to get a good response.

To Fatin;
We will always behind you.

Anonymous said...

aNNe;

Ramai lagi nih tapi nak kena masuk laman web astro (akademi fantasia) kat bah. forum. Ada lagi nih yg. belum tahu. Lazimnya dulu kita orang chat kat forum.

T'Q aNNe for your effort. Tetap akan menyokong Fatin.
Ada Style la......

aNne said...

Hi you all! thanks for your support! Untuk peminat2 Fatin yang membaca blog ini, diharap dapat kerjasama anda untuk menyebarkan maklumat tentang penubuhan Fatin FC ini kepada peminat2 yang mungkin tidak dapat utk membaca blog ini.

anonymous,
dah try letak info kat forum rasmi, tapi macam tak berfungsi lagi lah forum tu, mesej tak diapprovekan dari last week.

Mari kita ramai2 promo tentang penubuhan Fatin FC. Ada style lah!

Anonymous said...

Mas Seri (182182)

Yeah, aNNe tol tu. Jom ramai2 promo Fatin fc. Drp. xde blog akhirnya dah ada so apalagi fc lak lps. ni.

Fatin...Ada Style la...

T'Q anne,anonymous